Mrt

İstiklal Marşı'mızın kabulünün 103. Yılı okulumuzda coşkuyla kutlandı. Kutlamada emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

07.03.2024 tarihinde Deprem Haftası kapsamında "Afete Hazırlık" konusunda farkındalık yaratmak için eş zamanlı "Deprem Tahliye Tatbikatı" yapılmıştır.

Mrt

Ocak-Şubat ayları örnek öğrencileri:

5/A: Ece Umut ÖZDEMİR

5/B: Muhammet Öztuğ MEŞELİKAŞ

5/C: Defne KOÇ

6/A: Taha ARSLAN

6/B: Yağız Ali BAYDAR

6/C: Yağız Efe GÜNGÖR

6/D: Seğmen DULKADİROĞLU

7/A: Firdevs HATİPOĞLU

7/B: Azranur KURU

7/C: Emirhan Talha AĞCA

7/D: Hüma Selin HARIKÇI

8/A: Asya Nazlı ALTUNIŞIK

8/C: Fatma EMİRMAHMUTOĞLU

8/D: Yusuf Berk KARAKAYA

Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

Ocak-Şubat ayları en temiz sınıfımız 7/A sınıfıdır. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

Okulumuz 8. Sınıf öğrencileri 01.03.2024 tarihinde Balgat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne okul tanıtımı gezisine gitmişlerdir.

Şbt

Okulumuzda 28.02.2024 tarihinde Ankara Türk Telekom Sosyal Bilimler Lisesi 10. Sınıf IB öğrencilerinden Deniz ÖZKAN ve Doğa Ecem TİRYAKİOĞLU, öğrencilerimize lise tanıtım sunumu yapmışlardır. İlgiyle izlenen sunum için Deniz ve Ecem'e teşekkür ederiz.

Şbt

20.02.2024 tarihinde okulumuz çok amaçlı salonunda Ankara İl Sağlık Müdürlüğü görevlileri tarafından 7. ve 8. sınıf öğrencilerimize sağlıklı beslenme ve kadına şiddet konularında eğitim verilmiştir.

Şbt

Okulumuzda yapılan satranç turnuvasında 8/C sınıfı öğrencimiz Doruk KOÇER birinci olmuştur. Öğrencimizi tebrik eder, yarışmada emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz proje grubu “Aklımı Oynatıyorum- My Mind Playing Tricks” adlı bir eTwinning projesi başlattılar. Projede Azerbaycan’dan 2, Türkiye’nin çeşitli illerinden 7 okul var. Projede öğrencilerimiz akıl ve zeka oyunları ile ilgili geri dönüşüm materyallerinden oyunlar oluşturup hem kendi proje ve okul arkadaşlarıyla turnuvalar şeklinde oyunlar oynayacaklar hem de diğer proje ortakları ile online turnuvalar düzenleyecekler.

Ock

Okulumuz Fen Bilimleri öğretmenlerinin düzenlemiş olduğu "Dinamometre yapım yarışması"nda 5. sınıf öğrencilerimiz Defne GÖZECİ, Ece Umut ÖZDEMİR, Rüzgar Aras YILDIZ ve Emir BAYRAM ödül almaya hak kazanmışlardır. Öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi  tebrik ediyoruz.

Ock

2023-2024 eğitim öğretim yılının ilk dönemini başarı ile tamamlamış bulunmaktayız. Sevgili öğrencilerim; çok çalıştınız, yoruldunuz. Bu tatili dinlenerek, sportif ve sanatsal faalitetlere de yer vererek geçirmenizi temenni ediyorum.

Sevgili velilerim; çocuklarınızla keyifle ve verimli bir şekilde geçireceğiniz bir tatil diliyorum.

İyi tatiller.

Seher BAŞARAN

Ock

Aralık ayı, ayın öğrencilerini tebrik ediyoruz.

5/A: Elif Ece TOMBUL

5/B: Ayaz Efe ÇINAR

5/C: Utku GELLECİ

6/A: Ece CANBOLAT

6/B: Cemrenur Irmak KAYA

6/C: Ela Buğlem KESKİN

6/D: Özge İrem ATAKUL

7/A: Buğlem Evla TUNCAY

7/B: Feraye SAÇILIK

7/C: M. Tuana DOĞAN

7/D: Hamza Kaan KILIÇ

8/A: Yusuf Ali ÇONOĞLU

8/C: Yiğit KARAÇAM

8/D: Muhammed Can ALAR

Ock

Aralık ayı en temiz sınıflarımız 7/C ve 7/D'dir. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ara

Atatürk'ün Ankara'ya gelişinin 104. yılı kutlu olsun.

Ara

Okulumuz Gezi Kulübü öğrencileri, 26.12.2023 tarihinde Gazi Parkı'na geziye giderek,  keyifli bir gün geçirdiler.