May

Okulumuz 5.sınıf öğrencisi, aynı zamanda Yasemin Karakaya Bilim Sanat Merkezi öğrencisi olan Gün Tuna Tataroğlu, Yasemin Karakaya Bilim Sanat Merkezi öğretmeni Gamze YÖNAL liderliğinde katıldığı Teknofest Istanbul finallerinde ilkokul-ortaokul kademesinde Akıllı ulaşım kategorisinde "Havalıyım Güvendeyim" projesi ile 1. olmuştur. Öğretmenini ve öğrencimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

May

Okulumuz öğrencileri 02.05.2023 Salı günü Anadolu Medeniyetleri Müzesi, Resim-Heykel Müzesi ve Etnografya Müzesine gitmişlerdir.

Nis

"Opera ya da Bale denince aklınıza ne geliyor?" konulu resim yarışmasında 5-C sınıfı öğrencimiz Kayra Ahmet GÜLER'in resmi sergilenmeye değer görülmüştür. Tebrik ediyoruz.