Ekm

Ankara'nın Başkent Oluşu'nun 100. yılı okulumuzda coşkuyla kutlandı. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

"Sağam kafa, sağlam vücutta bulunur."

Her sabah, güne sporla başlıyoruz.

Eyl

"Yalnız tek bir şeye ihtiyacımız vardır, çalışkan olmak."

M. Kemal ATATÜRK

Nitelikli okul kazanan öğrencilerimizi kutluyoruz.

Eyl

Okulumuzda 14.09.2023 Perşembe günü İlköğretim Haftası'nı coşkuyla kutladık.

Eyl

Bilginin her an yenilendiği, teknolojinin baş döndürücü hızla ilerlediği günümüz dünyasında gelişmeleri takip edebilmek, ülkemizin kalkınmasına omuz verebilmek, dünyaya daha geniş bir açıdan bakabilmek ve bireysel anlamda her açıdan mutlu olabilmek ancak eğitimle mümkündür.

Bu duygu ve düşüncelerle başlayacak 2023/2024  Eğitim–Öğretim yılının, başta öğrenci ve öğretmenlerimiz olmak üzere bütün toplumumuza hayırlı olmasını temenni ederim.

Ağu

Atatürk'ün önderliğinde 101 yıl önce yazılan zafer destanını ilk günün gururu ve heyecanıyla kutluyoruz. 30 Agustos Zafer Bayramı'mızın coşkusu daim olsun!

Haz

Karne sevinci yaşayan tüm öğrencilerimize ve onları büyük bir özveri ile yarınlara hazırlayan öğretmenlerimize iyi tatiller diliyorum.

Haz

Okulumuz öğrencileri 15.06.2023 tarihinde Anıtkabir, MTA Tabiat Varlıkları Müzesi ve Rahmi Koç Müzesi'ne geziye gitmiştir. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Haz

Okulumuzda matematik seferberliği kapsamında okul bahçesinde Matvivor etkinliği düzenlenmiştir. Öğrencilerin zevkle yarıştığı etkinlik için matematik zümremize teşekkür ediyoruz.

Haz

04.06.2023 Pazar günü gerçekleştirilecek, Liselere Geciş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınava girecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Haz

Okulumuz öğrencileri 31.05.2023 tarihinde Keçiören Evcil Hayvanlar Parkı ve Deniz Dünyası'na (Akvaryum) geziye gitmişlerdir.

May

Mayıs ayı örnek öğrencileri:

5-A: Çağlar DİKENOĞLU

5-B: Elif Yağmur KAYA

5-C: Eylül UZUN, Pelin ARI

5-D: Yusuf PEKİNSOY

6-A: Ali Kayra LİMAN

6-B: Yağmur SİNAPLI, Feraye SAÇILIK, Emir ARTAN

6-C: Tuğrul GELLECİ

6-D: Aslı KARACA

7A: Yusuf Ali ÇONOĞLU

7-C: Ataberk ŞAHİNGÖZ

7-D: Yağmur Ebrar ŞİMŞEK

8-A: Cemre Nur ASLAN, Cansu YAZICI

8-B: Öykü ÇINAR, Muratcan YİĞİT

8-C: Özlem HACIOSMANOĞLU

8-D: Yağız Kaan UZUN

May

Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerinin atıldığı 19 Mayıs'ta Atatürk ve şehitlerimizi saygıyla anar, geleceğimizin mimarı gençlerimizin bayramını kutlarız.

May

Okulumuzda yapılan sınıflar arası bilgi yarışmasında 5-B, 6-A, 7-A ve 8-C sınıflarımız birinci olmuştur. Öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

May

Okulumuz 8-B sınıfı öğrencisi Özgür Yağız BEYENMEZ Türsab MTAL yemek yarışmasında 4. olmuştur. Öğrencimizi tebrik ediyoruz.