ANKARA / ÇANKAYA - Mimar Sinan Ortaokulu

Ara

Okulumuz Gezi Kulübü öğrencileri, 26.12.2023 tarihinde Gazi Parkı'na geziye giderek,  keyifli bir gün geçirdiler.

Ara

Okulumuzda yapılan voleybol turnuvasında 6-C ve 8-A sınıfları birinci olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ara

Ekim ve Kasım ayları en temiz sınıfları ve örnek öğrencileri 08.12.2023 tarihinde Büyükşehir Belediyesi Evcil Hayvanlar Parkı ile Keçiören Belediyesi Deniz Dünyası'na geziye gitmişlerdir.

Ara

Her sınıftan en çok kitap okuyan öğrencilerimiz ATO Congresium Fuar Alanı'nda düzenlenen 19. Kitap Fuarı'na  geziye gitmişlerdir.

Ara

Kasım ayı örnek öğrencileri:

5/A: Defne GÖZECİ

5/B: Kuzey KÖKOĞLU

5/C: Nazar KILAVUZ

6/A: Poyraz ERYILMAZ

6/B: Habib BAL

6/C: Yasemin TAÇALAN

6/D: Nisanur BALCI

7/A: Kadir AZEMOĞLU

7/B: Ecrin Firdevs DEMİRCİ

7/C: Kayra GÜLER

7/D: İkranur SAKALTAŞ

8/A: Zelal ÇELEBİ

8/C: Rahime ORAL

8/D: Alpay TOPRAK

Öğrencilerimizi rebrik ediyoruz.

Ara

Kasım ayı en temiz sınıfımız 8/D sınıfıdır. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Kas

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılı nedeniyle Türkiye genelinde "Yüzüncü Yıl Marş Yarışması" düzenlenmiştir. Yüzüncü Yıl Marşı linklerine erişim sağlamak için tıklayınız.

Kas

Okulumuz 8. sınıf öğrencileri 27.11.2023 tarihinde Ankara Atatürk Lisesi'ne geziye gitmişlerdir.

Kas

Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarız.

Kas

22.11.2023 tarihinde Mimar Sinan Ortaokulu öğrencileri ve öğretmenleri olarak  gösterimde olan "Atatürk" filmini izledik.

Bu etkinliğin düzenlenmesindeki katkılarından dolayı emekli İngilizce Öğretmenimiz Funda ALTUN'a çok teşekkür ederiz.

Kas

Milletimizin kaderini dönüştüren eşsiz önder Atatürk'ün anısının önünde saygıyla eğilirken, izinden kararlılıkla yürüyor ve O'nu sonsuz minnetle anıyoruz.

Ekm

Eylül ve Ekim ayları en temiz sınıfımız 6/A sınıfıdır. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ekm

Eylül ve Ekim ayları örnek öğrencileri seçilmiştir. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ekm

Cumhuriyet'in tüm miraslarını 100. yılında da gururla yaşatıyoruz. Ata'mızı ve aziz şehitlerimizi saygıyla anarak bayramınızı kutluyoruz! Nice yüz yıllara!

Ekm

E Twinning Sosyal Sorumluluk Projesi olan "100. Yılımızda 100 Ağaç Dikiyoruz" projesi kapsamında 40 öğrencimizle beraber AOÇ'de ağaç dikimine katıldık. Ankara genelinde 120 okulun katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte yaklaşık 10000 kişi ağaç dikti.